Zoals we kort na de collecteweek al konden meedelen dat de eerste collecte nieuwe stijl een groot succes was, kunnen we nu, nadat de balans is opgemaakt, een verheugend nieuws laten horen.

Door de nieuwe opzet waarbij 16 landelijk goede doelen werden gebundeld in één collecte konden de inwoners van Bergeijk, Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven zelf aangeven aan welk goed doel ze een donatie wilden doen. Hierbij hadden ze de mogelijkheid om naast contant geld ook via een automatische incasso een bijdrage te geven. Ook werd er de mogelijkheid geboden om met een QR-code te doneren.

Door deze grote flexibiliteit werd het voor de donateurs en inwoners alleen maar makkelijker gemaakt.

Ons doel was om minimaal net zoveel op te halen als er het laatste jaar door de afzonderlijke collectes gezamenlijk werd opgehaald wat toen ongeveer € 38.000 was.

Deze eerste keer zijn we daar ruimschoots overheen gegaan.

Zo werden de volgende bedragen in de 4 kernen opgehaald:

Dit totaal werd nog aangevuld door enkele sponsoren en door de mooie donaties van een aantal bedrijven.

Hierdoor konden we de volgende bedragen overmaken aan de goede doelen:

Wij willen onze grote dank uitspreken naar alle donateurs in de gemeente Bergeijk die vertrouwen hebben gehad in deze nieuwe manier van collecteren en dit hebben vertaald in een bijzondere manier van gulheid.

Tevens uiteraard ook dank aan sponsoren en bedrijven die onze collecte ook mede mogelijk hebben gemaakt en ondersteunden met hun donaties.

Ook willen we Jumbo en Albert Heijn bedanken voor de mogelijkheid van de emballage-acties.

Maar vooral een woord van dank aan alle coördinatoren en collectanten die zich vrijwillig hebben ingezet om deze collecte tot een groot succes te maken.

Heeft U een vraag aan Goede Doelen Week Bergeijk?

Vul het formulier in of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact met u op.

Stuur ons een e-mail:
info@gdwbergeijk.nl