Voorbereidingen collecte Goede Doelen Week Bergeijk in volle gang!

In de week van maandag 10 april t/m zaterdag 15 april a.s. zal de collecte van de Goede Doelen Week in de gemeente Bergeijk plaatsvinden. Dit heeft betrekking op de dorpen Bergeijk, Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven.
De voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang gezet.
De Goede Doelen Week Bergeijk is een bundeling van zestien bekende landelijke fondsen, die hebben besloten om één gezamenlijke collecte te organiseren. Daarmee kunnen we alle collectanten die tot nu toe voor de afzonderlijke goede doelen collecteerden, samenvoegen. Op deze manier kunnen we in alle straten collecteren zodat alle doelen en fondsen onder de aandacht worden gebracht.
De Stichting GDW Bergeijk ziet het als een uitdaging om deze nieuwe manier van collecteren op te zetten en het ook te laten slagen voor de goede doelen. Met behulp van vele enthousiaste collectanten en inwoners van de gemeente Bergeijk gaat dit zeker goed komen!

Heeft U een vraag aan Goede Doelen Week Bergeijk?

Vul het formulier in of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact met u op.

Stuur ons een e-mail:
info@gdwbergeijk.nl