Andere manier van collecteren in Gemeente Bergeijk

Steunt U het Goede Doel??
Regelmatig zult u dorpsgenoten aan de deur krijgen voor een bijdrage aan de collecte voor het goede doel waarvoor zij aan het collecteren zijn.
Bijdragen aan goede doelen doe je in het belang van je medemensen en wellicht in het belang van jezelf. Het geeft je een warm en voldaan gevoel om een bijdrage te kunnen leveren aan de onderzoeken en de goede zaak van de fondsen waarvoor gecollecteerd wordt. Vaak zijn het buurtgenoten die enkele uurtjes opofferen voor het goede doel.
Hier zit hem nu net het probleem.
Het blijkt steeds moeilijker te worden om voldoende collectanten te vinden en te behouden die vrijwillig bij u langskomen voor een kleine bijdrage. Het wordt voor alle doelen steeds meer een uitdaging om voldoende vrijwilligers te mobiliseren om alle straten van een kern te bewerken.
Een tweede probleem is dat veel mensen geen contant geld meer in de portemonnee hebben omdat we tegenwoordig vaak met de plastic bankpas betalen. Er zijn al landelijke goede doelen die alleen nog met een collectebord met daarop een QR-code langs de deur gaan. Niet iedereen vindt dit een prettige manier om een donatie te doen.
Daarom hebben enkele dames uit onze dorpen het idee opgevat om een Goede Doelen Week te organiseren.

Heeft U een vraag aan Goede Doelen Week Bergeijk?

Vul het formulier in of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact met u op.

Stuur ons een e-mail:
info@gdwbergeijk.nl